LAMBERTFOTÓ - fotó, foto, video, videó, esküvõ, esküvõi fotózás  

Rólam mondták... Rólam mondták...

 

12345

Rólam mondták

Rita és Gyuri
Rita és Gyuri

Nagyon örülünk, hogy Attilát választottuk fotósnak az esküvőnkre.
Szerintünk nagyon jó lett a végeredmény. Tetszett, hogy jó ötletei voltak a beállított képeknél, jó helyszínekre vitt a Gellért hegyen, ezért tényleg változatos a színvilág, a háttér, a látvány.

Természetesen az sem mellékes, hogy az egész fotózás olyan vidám hangulatban telt jópofa személyiségének köszönhetően, hogy még 1 óra pózolás után sem kellett erőltetni a mosolyt.
Kamerást is tudott biztosítani, aki szintén nagyon kedves és készséges volt, és a videofelvétel is remekül sikerült.

Mindenkinek nagy szeretettel ajánljuk és további sok sikert kívánunk munkájához!
 


Eszti és Gyuri
Eszti és Gyuri

Többéves ismeretség után úgy döntöttünk párommal, hogy összeházasodunk. Esküvőnk szervezése során sok olyan részletről kellett döntenünk, amelyek nehéz választás elé állítottak bennünket. Szerencsére a fotós személye nem okozott fejtörést, mert ehhez a kérdéshez érve mindkettőnknek egy név ugrott be: Attila. Régóta ismertük már Attilát egy baráti társaságból, így volt alkalmunk belepillantani fotós munkásságába is. Több esküvőn és rendezvényen készült képét is láttuk, amely szakmai felkészültségét jól tükrözi, így egyértelmű volt számunkra, hogy őt kérjük fel a fotózásra. Különösképpen az tetszett a képeiben, hogy olyan pillanatokat is megörökített, amelyek az események forgatagában nekünk fel sem tűntek, pedig pont ezek a fotók az emlékek legbeszédesebb hordozói.

Esküvőnk napján már a kora délutáni lánykikérésen jelen volt, így egészen a készülődéstől kezdve végigkísérte életünk Nagy Napját. A beállított, szabadtéri képek készítése során "összerázta" a koszorúslány és vőfély-csapatot, így vidáman, jó hangulatban érkeztünk a templomi ceremóniára. A szertartás alatt a legmegfelelőbb helyeket választotta ki a meghitt pillanatok megörökítéséhez. A templomtól vonuló nászmenetet a közeli park virágai közül fényképezte, megalkotva ezzel egyik legeredetibb esküvői fotónkat. Miközben az autós nászmenetünk a vendéglő felé haladt, Attila bravúros ügyességgel, a fotós autó ablakán kihajolva fényképezett bennünket. A vacsorán, majd az azt követő mulatságon is a legemlékezetesebb és legbeszédesebb pillanatokban villogott a vaku. Mindemellett már a legkorábban távozó vendégünktől is fényképpel tudtunk búcsúzni, hiszen Attila segítségével pár órával a fotózás után már voltak előhívott képeink.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Neked, Attila a ránk áldozott 16 óráért, a 767 kiváló képért, a vidámságért és életünk legszebb napjának megörökítéséért!
 


Ibolya és András
Ibolya és András

2006 nyarán esküdtünk. A szervezés során épp elég gond és teendő szakadt a nyakunkba, így kimondottan jól esett, hogy rövid kérdezősködés után ráleltünk Attilára. Egy rövid találkozó, pár átnézett referencia után tudtuk, ezt a teendőt is félretehetjük.

Az esküvő napján hármas "próbatételt" kellett kiállnia - a szabadban, a templomban, és az ebéd alatt. Őszintén szólva nem is nagyon figyeltünk rá, tudtuk, teszi a dolgát. Mikor később visszanéztük a képeket, örömmel nyugtáztuk professzionalizmusát. Szépen összejött egy közepes album, amely valóban visszadja a legfontosabb és legszebb pillanatokat, jutott a falra is pár kiemelt "példány", s minden meghívottnak is pár személyes fénykép.

Jó visszanézni őket. S mindezt Attilának köszönhetjük.
 

 
Kriszti és István
Kriszti és István

Esküvőre készülve ezernyi dolgot kell átgondoltan megszervezni, s igen fontos felállítani egy nem is teljesen képzeletbeli rangsort, amely segítségével a pár el tudja dönteni, mi az, amihez mindketten ragaszkodnak, mi az, amiben bátrabban merhetnek kompromisszumot kötni (ár, minőség, rokoni és baráti elvárások stb. terén), s melyek azok a dolgok, amelyek majd úgyis kialakulnak, nem kell előre kőbe vésni őket.

Mindketten egyetértettünk abban, hogy az esküvői fényképek igényessége számunkra igencsak e lista elején helyezkedik el, vagyis fontosnak tartottuk, hogy életre szóló döntésünkhöz méltó felvételek őrizzék meg a nagy nap pillanatait. Azért választottuk Attilát, mert korábbi fotóin jól látszott, hogy érzi a témákat, a képeiben élet, érzelem, "történet" van, s nem mellékesen profi felszereléssel rendelkezik.

Házasságkötésünk napján azt is megtapasztalhattuk, hogy közvetlensége, humora sokat segít az esetleges feszültségek oldásában, s még a "kötelező" beállításokban is magunkra ismerünk, vagyis nem készültek "mű" képek. A legnagyobb örömöt az jelenti számunkra, hogy amikor bárki fellapozza esküvői fényképalbumunkat, érezhetően hatása alá kerül a boldog esemény emlékének - ez a tény messzemenően igazolja, hogy jól választottunk, társat és fotóst egyaránt. :)
 

 
Edina és Gábor
Edina és Gábor

... a nagy alkalom előtt eldőlt, hogy minden családtagomat szeretném a fényképeken viszontlátni, így biztos voltam benne, hogy fotóst fogadunk. Sokat nézegettem azokat a fényképeket, amiket barátaimról készítettek. Kiemelkedő fotósmunkát azonban nem találtam. Mindegyik egyhangúan beállított pillanatképek voltak. Ha az albumunkat fellapozom, mindig eszembe jut az a vidámság, amit akkor - esküvőm alkalmával - átéltem.

Az ünnepség előtti fotózáskor mi magunk határoztunk arról, hogy mit akarunk csinálni, hol és hogyan akarunk menni vagy éppen mi előtt szeretnénk pózolni. Ha nem volt tökéletes az elképzelés, Attila mindig pontosított. Legizgalmasabb képek egyébként egyes helyszínek közt készültek, amikor vonultunk át egyik helyről a másikra. Előfordult, hogy nem is láttuk a fotósunkat, csak utólag tudtunk meg milyen kiválló fényképek készültek rólunk a távolból. Ez valószínüleg a kötetlenség és a laza hangulat eredménye.

Az esküvőn illetve a lakodalomban már nem volt lehetőségem figyelni Attila munkájára, így tapasztalatára és szaktudására kellett hagyatkoznom. Mindig tudta, hogy az adott pillanatban mit kell fényképezni és egyetlen ilyen pillanatot sem halasztott el. A fényképen mindig tökéletesen éles az, aminek élesnek kell lenni. Néha ki is nevettük szegényt, ahogy derekán a három objektívvel siet egyik területről a másikra. Akkor meg mégjobban, amikor ezeket felváltva cserélgette a gépén az egyes helyszínek között, a legjobb képminőség érdekében. Én a saját tapasztalatom szerint ajánlom Attilát másnak is egy-egy nagyobb családi esemény alkalmával. Minden további dicséretet elkerülve úgy gondolom, fényképeink magukért beszélnek...
 

 
Orsi és Péter
Orsi és Péter

2007 szeptember 15-én tartott esküvőnk feledhetetlen élmény volt! Az este sok játékban, nagy nevetésekben és táncban volt gazdag. Attilának jutott az a feladat, hogy a nem éppen kicsinek mondható 80 fős násznépet és természetesen minket, képekben megörökítsen. Az este során egyetlen fontos pillanatról sem maradt le kedves fotósunk, és ami nagyon fontos, hogy minden vendégről - kicsikről, nagyokról egyaránt - készültek fényképek. Így utólag mindenkit megajándékozhattunk a róla és párjáról, családjáról készült képekkel.

Köszönjük Attila!