LAMBERTFOTÓ - fotó, foto, video, videó, esküvõ, esküvõi fotózás  

Rólam mondták... Rólam mondták...

 

12345

Esküvői fotózás

Az esküvő az élet egyik legintimebb, ugyanakkor talán legfontosabb társadalmi eseménye. Számomra fontos, hogy szolgáltatásaimon keresztül minden pillanatát megörökítsem és a lehető legigényesebben formában tegyem szép emlékké. Fotózást a fővárosban és környékén, valamint vidéken is vállalok.

Esküvői fotózás 

Hogy semmi se maradjon ki.
Képeket készítek a polgári és templomi szertartáson valamint az ezeket követő lagzin. De kérésre megörökítem akár a készülődés, a lánykikérés pillanatát, vagy a násznép helyszínek közti ünnepi vonulását is. A beállított és egyéb képeket elsősorban a természetben készítem el. Eddig még nem volt rá példa, hogy a rossz idő közbeszólt volna, így azt hiszem állíthatom, hogy mindehhez a napsütést is én garantálom. Amennyiben a pár kéri, videós kollegával érkezem, akivel több éves remek munkakapcsolatot ápolok.

Várakozás? Már a múlté.
Az elkészült fényképekre nem kell a mézeshetek végéig várni. A digitális képek már néhány nappal az esküvő után elérhetőek a pár számára weboldalamon, egy jelszó segítségével. Így akár a nászúton is eldönthetik, hogy melyiket szeretnék papíron is megkapni, melyikből lenne a legjobb ajándék, illetve melyik mutatna legjobban a DVD borítón. A haza érkező friss házasokat pedig már készen várják a képek vagy akár a fotókönyv.

Esküvői fotózás 

Tokkal-vonóval.
A nagyfelbontású képeket a pár egyéni fotóval díszített DVD korongon kapja meg, melyet egy egyedi képpel ellátott tok rejt. A kiválasztott legszebb pillanatok papírkép formájában is kérhetők.

Fotókönyv.
Egy különleges emlék. A külföldön már jól ismert és igen csak kedvelt megoldással az esküvő képei a lehető legegyedibb módon vállnak emlékké. A fotókönyvben lehetőség van rá, hogy a legjobb képek akár egy egész oldalt kitöltsenek, míg mondjuk a lagzi forgatagáról akár tucatnyi képből álló montázs is készülhet. A könyv vagy naptár méretű különleges „fényképalbum" kérhető puha, kemény, bőr de akár vászonkötésben is.

Esküvői fotózás

Kedves ajándék az útra.
Eddig szokás volt a násznépnek fotót küldeni az esküvőről a mézeshetek után. De miért várnánk ezzel ilyen sokat? Amennyiben a pár kéri, már a lakodalom közben kiválaszthat egy képet, amiből a helyszínen fotópapírra tetszőleges számút nyomtatok. Így ezek ajándékként már búcsúzkodáskor átadhatók a hazainduló vendégeknek.

A legszebb pillanatok videója.
Lehetőség van videoklip készítésére is a digitális képekből. A közel 10 perces, három részre osztott kis film alatt a pár által választott három zeneszám szólal meg egymás után, miközben az esküvő legszebb pillanatai vonulnak el a képernyőn.

Az itt felsorolt szolgáltatások kérhetők külön-külön és csomagban is. Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén kedvezmény jár. A vállalási díj minden esetben az egyedi igények alapján kerül meghatározásra, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Merre tovább?

Merre tovább? Ismerkedjen meg további szolgáltatásaimmal
Merre tovább? Tekintse meg referenciáimat
Merre tovább? Vegye fel velem a kapcsolatot