LAMBERTFOTÓ - fotó, foto, video, videó, esküvõ, esküvõi fotózás  

Rólam mondták... Rólam mondták...

 

12345

Bemutatkozás

Lambert Attila, fotógráfus 

Lambert Attilának hívnak és lassan 15 éve foglalkozom hivatásszerűen fotózással. Ez azonban számomra sokkal több munkánál, szenvedély, mely egészen gyermekkoromig nyúlik vissza. Annak idején a nagy digitális robbanás előtt analóg géppel kezdtem el fényképezni, próbálva megörökíteni az emberi érzelmeket, kapcsolatokat, a fontos pillanatokat. Később nagy fotósok mellett ismertem meg jobban a szakmát, miközben a digitális fényképezés mélységeit is kitanultam.

Lambert Attila, fotógráfus 

A jó fotós megbízható és láthatatlan. Minden munkához több állvánnyal és géppel érkezem, így nem fordulhat elő, hogy egy váratlan meghibásodás miatt nem készül el egy fontos kép. Az alkalomhoz illő öltözék és a megfelelő viselkedés pedig olyan árnyékká tesz, ami mindig ott van ahol lennie kell, mégse zavarja meg egy pillanatra sem a rendezvényt.
Munkám során törekszem rá, hogy az emberekkel minél közelebbi kapcsolatot alakítsak ki. Úgy vélem életünk legemlékezetesebb eseményeinek bensőséges pillanatai egy idegen számára elérhetetlenek, azokat csak egy ismerős, egy barát képes megörökíteni.

Nem igazán hiszek a hosszasan beállított, túl merev képekben. Szerintem azon természetes „észre nem vett pillanatok" megörökítése a fontos, melyekre igazából emlékezni szeretnénk. Fotográfusnak lenni számomra egy olyan felelősségteljes küldetés, amit csak elhivatottan és lelkiismeretesen lehet végezni.

Merre tovább?

Merre tovább? Ismerkedjen meg szolgáltatásaimmal
Merre tovább? Tekintse meg referenciáimat
Merre tovább? Vegye fel velem a kapcsolatot